از کلیدواژه طلایی آزمون نظام مهندسی چگونه استفاده کنیم؟

از کلیدواژه طلایی آزمون نظام مهندسی چگونه استفاده کنیم؟

کتاب کلیدواژه رشته تأسیسات برقی با توجه به آخرین تغییرات مباحث22 گانه با تمام دقت و تلاش، استخراج‌شده است که دیگر از بابت سوال های تستی که از مباحث کتاب‌های مقررات ملی مطرح می‌باشد بدون مطالعه منابع بتوانید در کمترین زمان به صفحه مربوطه هدایت شوید. روش واژگان کلیدی روش ابداعی وجدید می‌باشد و کمک بسیاری از بابت صرفه‌جویی در زمان خواهد کرد.

به این صورت که در صورت سوال و یا در گزینه‌ها، کلمه کلیدی را پیدا نموده وزیر آن خط می‌کشید، سپس با توجه به حروف الفبا به فهرست کلید واژگان این کتاب مراجعه و سریعاً به صفحه موردنظر لینک می‌شوید.البته در آزمون‌های اخیر سهم مسائل در تست ها بیشتر از مباحث تئوری می‌باشد و همچنین از مبحث13و15 در قالب شکل بیشتر سوال طرح می‌شود، اما با این‌وجود همچنان کلیدواژه تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز خواهد بود. توجه داشته باشید، داشتن کامل‌ترین واژگان کلیدی جمع‌آوری‌شده رشته تأسیسات برقی به همراه خلاصه روش‌های حل سریع مسائل در آزمون نظام‌مهندسی برق و راهنما تصویری مبحث13 و حل و تمرین تست ها با کتاب حل طلایی مجموعه سؤالات دوره‌های گذشته، که از سایت آی نماد قابل تهیه می‌باشد، یعنی : تضمین موفقیت شما بدون سردرگمی در منابع مختلف .
این کتاب مکمل منابع 22 گانه مباحث مقررات ملی ساختمان می‌باشد یعنی با خود باید آخرین ویرایش کتاب‌هایی از مباحث که جز منابع معرفی‌شده رشته تأسیسات برق می‌باشند را همراه داشته باشید تا بتوانید به سؤالات تستی که از مقررات ملی مطرح می‌شود با استفاده از روش کلیدواژه پاسخ دهید.
در نسخه جدید از نسل بهینه‌شده کلیدواژگان تحت عنوان کلیدواژه هوشمند استفاده‌شده است که قطعاً در سرعت عمل و دقت نظر شما عزیزان در جلسه آزمون مؤثر خواهد بود. سعی نمودیم ایرادات جزئی ویراست قبلی را که مخاطبان گوشزد کرده بودند، ازجمله ترتیب چیدمان حروف الفبا و فاصله‌گذاری بین کلمات اصلاح گردد.

در فیلم زیر به طور کامل معرفی، فیلم روش استفاده از کلیدواژه نظام مهندسی آموزش داده شده است:

فیلم روش استفاده از کلیدواژه

چه فرقی بین کلیدواژه شما با سایرکتاب ها می باشد؟

به چند دلیل شما گزینه دیگری جز کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد ندارید:

1- چون ابداع روش کلیدواژه برای اولین بار در سال 1391 توسط آی نماد و شخص مرتضی رضایی(مولف کتاب و مدیریت نشر آینماد) انجام شده است و در طول سال های متعدد ویرایش شده و ایرادات آن برطرف و به واژگان آن اضافه شده است و به نقاط ضعف و قوت این روش بیش از هر کس دیگری که از روش ما کپی و تقلید نموده آگاه هستیم.

2- دلیل مهم بعدی این هست که از نظر جامعیت و تعداد واژگان، کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد پر آوازه ترین کتاب کلیدواژه حال حاضر کشور می باشد.

3- همچنین دقت در استخراج واژگان و هوشمندی آن کاملا دلسوزانه رعایت شده است و هیچ هدف بیزینسی پشت آن نیست.

جهت تهیه کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد کلیک نمایید

روش‌های پیدا کردن کلیدواژه‌کانونی در سؤالات آزمون‌‌نظام مهندسی برق

متن زیر بخش هایی از توضیحات ابتدای کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد می باشد.
در مورد ساختار سوالات آزمون نظام مهندسی برق در کتاب خلاصه نکات نظارتی کامل بحث کردیم، در اینجا به روش‌های یافتن کلیدواژه‌کانونی در ساختارهای مختلف سوالات آزمون می پردازیم. در واقع اگر داوطلب بتواند به روش استفاده از کلیدواژه‌ مسلط شود قطعا در آزمون هیچ مشکلی نخواهد داشت. از آنجا که تسلط به روش کلیدواژه‌ مستلزم افزایش مهارت و سرعت داوطلب در پیدا کردن کلیدواژه‌کانونی‌ سوال می باشد، در این فصل به بیان ترفندهای مختلف پیدا کردن کلیدواژه‌کانونی سوال در قالب “47 ترفند” می پردازیم. یادتان باشد یک سوال ممکن است چندین کلیدواژه داشته باشد، اما چیزی که ما نیاز داریم کلیدواژه‌کانونی است. انواع ترفندهای تشخیص کلیدواژه کانونی در صورت یا گزینه های تست های مطرح شده در آزمون به شرح زیر می باشند :
ترفند 1- کلیدواژه‌کانونی داخل خود سوال است و معمولاً در ابتدای جمله قرار دارد.
تبصره: سعی کنید “کلیدواژه کانونی خاص” پیدا کنید. به فرض مثال بعضی واژه‌ها خیلی در مباحث تکرار شده اند و به دفعات در لیست کتاب کلیدواژه وجود دارند و وقت شما را تلف خواهند کرد. لذا سعی کنید دنبال کلیدواژه خاص تر باشید.
نمونه: الکترود زمین، همبندی، سیستم، حفاظت در برابر تماس مستقیم یا غیر مستقیم، سیستم زمین، مقاومت در برابر آتش و…
نحوه کلی تشخیص کلیدواژه کانونی: اگر کلیدواژه‌کانونی را از صورت سوال حذف کنیم ساختار سوال به هم می‌خورد اما کلماتی که کلیدواژه‌کانونی نیستند را عموماً می‌توان از صورت سوال حذف کرد.
ترفند 2(ترفند چند صفحه قبل، چند صفحه بعد)- گاهی اوقات کلمه‌ای که به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی در صورت سوال انتخاب می‌کنیم ما را وارد بخش و فصل مربوطه می‌کند و لذا برای پیدا کردن جواب باید چند صفحه قبل و بعد آن عبارت را در نظر داشته باشیم
ترفند 3- در ترکیب اضافی عبارت مضاف و مضاف‌الیه . مضاف‌الیه معمولاً به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح است.
مثال1 : در کلیدواژه (مدارهای سیستم روشنایی ایمنی) مضاف : “سیستم” و مضاف‌الیه : “روشنایی ایمنی” می باشد.
(کلیدواژه‌کانونی: روشنایی ایمنی)
ترفند 4- کلماتی که بعد از حداقل و حداکثر قرار می‌گیرند به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح هستند.
ترفند 5- معمولاً وقتی‌که می‌گوید حداقل یا حداکثر عدد فلان عبارت …. چند است؟ در بیشتر موارد باید دنبال جداول باشیم.
تبصره: ممکن است همیشه اعداد در جدول نباشند و اعداد داخل آیین نامه ها نهفته باشد.
ترفند 6- زمانی که حداقل و حداکثر در صورت سوال وجود دارند و به عبارت یا کلمه‌ای مستقل اشاره دارند، عبارات شامل حداقل یا حداکثر به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح هستند.
مثال: در صورت سوال (حداکثر افت ولتاژ مجاز در مدارهای توزیع ترانسفورماتور اختصاصی و مدارهای تاسیسات برقی) ،کلیدواژه‌کانونی: “حداکثر افت ولتاژ مجاز” می باشد.
ترفند 7- معمولاً حالتی که کلمه “کدام” در صورت سوال وجود دارد، نباید در صورت سوال دنبال کلیدواژه‌کانونی بگردیم و قطعا کلیدواژه‌کانونی در داخل گزینه‌ها است.
مثال: کدام یک از گزینه های زیر صحیح است؟(سوال51 نظارت مهر96) یا (سوال7 طراحی اردیبهشت97)
یافتن کلیدواژه کانونی: به گزینه ها مراجعه کرده و کلیدواژه‌کانونی را بیابید.
تبصره1: ممکن است “کدام” در ابتدای جمله باشد، اما بگوید کدام گزینه در مورد فلان چیز صحیح است؟ خب در این حالت عبارتی که در مورد آن سوال شده، “کلیدواژه‌کانونی” است.
تمرین: کلیدواژه‌کانونی سوال 45نظارت مهر96 و سوال 4 نظارت اردیبهشت97 را با ترفند فوق بیابید.
تبصره2: ممکن است “کدام” در ابتدای جمله باشد، اما بعد از آن به عبارتی اشاره کند و به گزینه ها ارجاع بدهد. خب در این حالت عبارتی که در مورد آن سوال شده، “کلیدواژه‌کانونی” است.
مثال: کدام یک از مصارف زیر را می توان از طریق ژنراتور گازی تغذیه کرد؟ (سوال50 نظارت مهر96)
یافتن کلیدواژه کانونی: ژنراتور گازی، همچنین از گزینه ها نیز می توان استفاده کرد.
تمرین: کلیدواژه‌کانونی سوالات12و13 طراحی اردیبهشت97 و سوال 10 نظارت اردیبهشت97 را با ترفند بیابید.
ترفند 8- پرتکرارترین کلمه یا عبارت مستقل در کل سوال به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح می‌شود.
مثال: در سوال 15 طراحی مهر96، مخزن سوخت ذخیره در تمام گزینه ها و همچنین صورت سوال تکرار شده است.
ترفند 9- گاهی اوقات کلیدواژه‌کانونی را به‌صورت مفهومی می‌دهند، یعنی عین جمله کتاب را نمی‌دهند بلکه مفهوم و معنی جمله کتاب را در صورت سوال یا گزینه‌ها می‌دهند که با تست چندین کلیدواژه‌کانونی باید به آن رسید.
مثال: در سوال 5 نظارت اردیبهشت97، ابتدا باید تشخیص بدهیم هواکش فشار مثبت چه نوع مصرفی است و سپس نوع کابل را تشخیص بدهیم. ملاحظه می کنید در مبحث13 گفته شده کابل مصارف سیستم ایمنی باید دارای نوار محافظ باشد، نوار محافظ همان زره است. بنابراین داوطلب باید به نحوه کدخوانی کابل ها مسلط باشد تا بتواند کابل زره دار را در گزینه ها تشخیص دهد و نمی توان از کلیدواژه انتظار حل چنین سوالاتی را داشت.
توجه: در این موارد مطالعه مفهومی آیین نامه ها و همچنین مطالعه کتاب های کمک آموزشی ضروری است.
ترفند 10- عبارتی که بعد از کلمه‌ی “در” یا “در خصوص” می آید ترجیحاً به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی انتخاب شود، حتی اگر کلمه حداکثر و حداقل را قبل از آن داشته باشیم.
ترفند 11(رسیدن از کل به جزء)- گاهی اوقات کلیدواژه‌ به‌صورت خیلی دقیق و جزئی آدرس داده نمی‌شوند و نمی‌توان پیدایش کرد. در اینجا باید عنوان کلی را که پیدا کردیم 5 یا 6 صفحه قبل و بعد را در نظر داشته باشیم و از روی تیترهای آن فصل مربوطه کلیدواژه‌کانونی جزئی را پیدا کنیم.
مثال: سوال در مورد پله برقی پرسیده شده اما کلیدواژه دقیق را نمی توان یافت. در این حالت به فصل پله برقی در مبحث15 مراجعه کرده و صفحات مربوطه را بررسی می کنیم. یا اینکه سوال در مورد پارکینگ باشد، در این حالت به بخش پارکینگ در مباحث مراجعه کرده و چند صفحه قبل و بعد را ورق زده و دنبال آیین نامه یا تیترهای مذکور می گردیم.
ترفند 12(رسیدن از جزء به کل)- گاهی اوقات از ترکیب کلمات موجود در سوال باید کلیدواژه‌کانونی را پیدا کرد.
تبصره1: در ترفند 12 معمولاً کلماتی که بعد از حرف‌اضافه می‌آیند کلیدواژه‌کانونی هستند.
تبصره2: در ترفند شماره 11 و 12 کلمه‌ای که بعد از در قرار می‌گیرد به‌عنوان کل مطرح است.
تبصره3: در ترفند شماره 11 و 12 پرتکرارترین کلمه به‌عنوان کل مطرح است.
ترفند 13- گاهی اوقات کلیدواژه‌کانونی در انتهای سوال است.
ترفند 14- نباید انتظار داشته باشیم دقیقاً و عیناً جمله‌ی موجود در صورت سوال در کلیدواژه‌ها هم موجود باشد.
مثال1: موجود در صورت سوال: سطح تخلیه حداقل برای هوای چاه آسانسور و موجود در کلیدواژه‌: سطح دریچه تخلیه هوا
مثال2: موجود در صورت سوال: حداقل شدت روشنایی چاه آسانسور دسترسی آتش‌نشان و موجود در کلیدواژه‌: چاه آسانسور دسترسی آتش‌نشان
ترفند 15- تله تستی طراح: گاهی اوقات از واژه معادل کلیدواژه‌کانونی به‌جای خودش استفاده می‌کنند.
مترداف ها: شینه=باس=باسبار یا کلیدجریان تفاضلی=کلیدجریان باقی مانده=کلیدRCD یا دتکتور=آشکارساز یا زون=منطقه=ناحیه
ترفند 16- در سؤال‌های چهارگزینه‌ای کدام گزینه صحیح است یا نیست کلیدواژه‌کانونی‌ها از همدیگر دور نیستند و در صفحات نزدیک به هم قرار دارند. حروف اضافه در این‌گونه سؤالات را نباید نادیده گرفت . حروف اضافه: از، به، با، برای، تا، جز، در، مگر و کلمه‌هایی مانند الزامات، ملاحظات مهم هستند.
ترفند 17- تله تستی طراح: ممکن است عبارتی در کتاب باشد اما طراح عین جمله کتاب را نمی‌آورد و مفهوم عبارت را به‌صورت غیرمستقیم می‌آورد. در این موارد باید از ترفند12(رسیدن از جزء به کل) یا ترفند11( رسیدن از کل به جزء استفاده نمایید)
مثال: کدام گزینه در مورد کابل کشی در دمای پایین صحیح است؟ (سوال29 نظارت اسفند95)
این سوال از صفحه87 مبحث13 طرح شده است و جهت پاسخ به آن باید قبلا مبحث13 را مطالعه کرده باشید، هرچند با کلیدواژه “کابل کشی” به صفحه مورد نظر خواهید رسید.
مثال: در سوال22 نظارت اردیبهشت97 سوال حداقل زمان جهت تداوم روشنایی ایمنی را خواسته که چنین کلید واژه‌ای وجود ندارد.و در کلیدواژه ها باید از طریق کلیدواژه کانونی روشنایی ایمنی و ترفند11و12 یا ترفند 2(ترفند چند صفحه قبل، چند صفحه بعد) به صفحه مورد نظر برسیم.
ترفند 18- در بعضی از سؤالات که کلیدواژه‌کانونی مستقیم ندارند و به‌صورت کلی اشاره شده، باید از روی فهرست مربوطه سراغ الزامات و ملاحظات رفت.
ترفند 19- گاهی اوقات کلماتی از کلیدواژه‌کانونی قابل حذف هستند
ترفند 20- اگر در صورت سوال کلمه حداقل و حداکثر باشد، اولویت با عبارت شامل حداقل و حداکثر است  مستقیم باید به این عبارات رجوع شود .
ترفند 21- کلیدواژه‌کانونی همواره محوریت سوال را تشکیل می‌دهد باید بررسی کنیم علامت سوال در پایان جمله دقیقاً کدام کلمه را از ما می‌خواهد و گزینه‌های موجود در جواب به چه کلمه‌ای در صورت سوال اشاره دارند.
ترفند 22- اولویت با عبارتی است که بعد از کلمه‌ی در قرار می‌گیرد و به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی کل مطرح می‌شود. کل به جزء اولویت دارد و سریع‌تر به جواب می‌شود رسید.
البته روش جزء به‌کل هم وجود دارد اما کلماتی که به‌عنوان کل مطرح هستند معمولاً به تعداد بیشتری در کلیدواژه‌کانونی وجود دارند و پیدا کردنشان آسان‌تر است.
هرگاه کلمه‌ی «در» در جمله دیدیم باید بدون معطلی در کلیدواژه‌کانونی به عبارت بعد از آن رجوع کنیم
تمرین: کلیدواژه کانونی سوال22 نظارت اردیبهشت97 را بیابید.
ترفند 23- کلمات بعد از حروف اضافه معمولاً کلیدواژه‌کانونی‌اند.
ترفند 24- کلماتی که بعد از حرف‌اضافه (از، در، درخصوص، در مورد، کاربرد، بوسیله، جهت) قرار می‌گیرد به‌عنوان محوریت سوال مطرح هستند .
مثال: کدام گزینه در خصوص استفاده از ژنراتور گازی صحیح است؟ کلیدواژه‌کانونی، ژنراتور گازی می باشد.
تمرین: کلیدواژه کانونی سوال38 و11 نظارت اردیبهشت97 را بیابید.
ترفند 25- سوال به صورت شکل طرح شده باشد. برای اینگونه سوالات 2 راهکار وجود دارد:
یک: مبحث13و15 و صفحات منتخب سایر مباحث را مطالعه کرده باشید و همچنین از کتاب خلاصه نکات نظارتی در آزمون نظام مهندسی برق، که به صورت تصویری مبحث13 را تحلیل کرده، مفاهیم آیین نامه ها را درک کرده باشید.
دو: باید با توجه به توضیحات روی شکل، دنبال کلیدواژه کانونی باشید و تشخیص بدهید که هدف طراح از ترسیم شکل چه بوده است و سوال به چه موضوعی اشاره دارد.
نکته: در آزمون های اخیر معمولا از آیین نامه ها به صورت شکل سوال طرح می شود.
مثال: به سوال35 آزمون طراحی اردیبهشت97 دقت کنید، براحتی از روی شکل می توان به کلیدواژه‌کانونی روشنایی ایمنی رسید
ترفند 26- هرگاه چند حرف‌اضافه در داخل صورت سوال وجود داشت که کلماتی را به هم مرتبط می‌ساختند و تشکیل یک جمله می‌دادند. بلافاصله باید از ترفند شماره 12 استفاده کرد.
ترفند 27- ترفند 5 صفحه: در سؤالاتی که گفته می‌شود در کدام گزینه، معمولاً گزینه‌ها در صفحات نزدیک به هم قرار دارند و زیاد از هم دور نیستند.
ترفند 28- عبارتی که داخل گیومه قرار می‌گیرد و بر روی آن تأکید می‌شود به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح است.
ترفند 29- گاهی اوقات طراح کلیدواژه‌کانونی را به‌صورت نامنظم در صورت سوال پخش می‌کند. (همان ترفند 12 است)
ترفند 30- گاهی اوقات کلماتی پیدا می‌شوند که در سوال به‌طور مساوی تکرار شده‌اند. در این‌گونه موارد اولویت با کلماتی است که هم در صورت سوال وجود دارند و هم در گزینه‌ها و یا اینکه شامل آیتم‌های بیشتری از تعریف کلیدواژه‌کانونی می‌شوند. مثلاً هم پرتکرارند هم بعد از حرف‌اضافه‌اند و … .
ترفند 31- کلماتی که بعد از حرف‌اضافه در قرار می‌گیرند معمولاً در تیتر مباحث مقررات ملی وجود دارند و به‌عنوان کل مطرح هستند:
ترفند 32- در سؤالاتی که در پاسخشان و در گزینه‌ها اعداد و عباراتی مطرح هستند باید ببینیم اعداد و عبارات چه چیزی را در صورت سوال تکرار می‌کنند و همان جمله مورد نظر در صورت سوال که گزینه‌ها آن را تکرار می‌کنند به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح است.
ترفند 33- حتما نباید کلیدواژها در صورت سوال باشد ، بعضی مواقع کلید واژه درون گزینه‌ها نهفته است، لذا این تجربیات فقط با تمرین حاصل می شوند.
تبصره: در سؤالاتی که گزینه‌ها به‌صورت خیلی جزئی هستند و نمی‌شود آن‌ها را از طریق روش کلیدواژه‌ پیدا کرد باید به دنبال کلیدواژه‌کانونی در صورت سوال باشیم.
ترفند 34- در جملات شرطی با قالب اگر ……….. آنگاه : قسمت دوم جملات معمولاً به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح هستند که قسمت اول جمله را نیز در بر می‌گیرند، لذا باید بررسی کنیم که گزینه‌ها کدام عبارت موجود یا کلمه را در صورت سوال را تکرار می‌کنند
ترفند 35(نادیده گرفتن قسمت دوم جملات شرطی) : یکی از تله‌های تستی این است که در جملات دو قسمتی و شرطی موجود در متن مباحث ،طراح سوال فقط قسمت اول جمله را به‌عنوان گزینه درست معرفی می‌نمایید و اکثر افراد به‌محض دیدن این جمله ،آن‌ها به‌عنوان گزینه درست علامت می‌زنند درصورتی‌که قسمت دوم جمله ممکن است الزامات قسمت اول را زیر سوال ببرد (به هم وابسته هستند)
مثال: مبحث 15صفحه‌ 10بند 15-2-1-6: بدون توجه به قسمت دوم جمله نمی‌توانیم عنوان کنیم قسمت اول جمله قطعاً درست می‌باشد .
ترفند 36 (تله تستی جمع و مفرد)- به کلمات جمع و مفرد دقت نمایید.
مثال: در سوال49 نظارت اردیبهشت97، لوله آب و تابلو برق، کلیدواژ‌‌ه‌کانونی هستند. اما در صفحه74مبحث13 کلیدواژه به صورت جمع آمده است. یعنی: لوله های آب و تابلوهای برق
ترفند 37- امکان طرح سوال از مطالبی که در چندین مبحث به‌طور مشترک ذکرشده‌اند یا در یک مبحث چندین بار تکرار شده‌اند، بسیار زیاد می‌باشد
مثال : آسانسور هم در مبحث15 آورده شده و هم در مبحث سیزده و سه و ….
ترفند 38(حروف معادل)- یکی از تله‌های تستی طراح سوال این است که در بعضی از قسمت‌های مباحث اعداد به‌صورت ریاضی نوشته نشده‌اند به‌صورت حروف آورده شده‌اند و طراح در صورت سوال اعداد را در قالب ریاضی طرح می‌کند و بسیاری از مهندسین به هنگام آزمون در پیدا نمودن عدد و جواب به مشکل خواهند خورد
(به علت اینکه شخص هنگامی که با عدد در صورت سوال مواجه می‌شود ،ناخودآگاه در متن مبحث هم به دنبال عدد خواهد بود درصورتی‌که در متن مبحث اعداد در قالب حروف ذکرشده است)
ترفند 39(شکاک)- هنگام پیدا کردن کلیدواژه‌کانونی در ساختارهای متفاوت (در صورت مردد بودن بین چندین کلمه) کلمه ای که خاص تر هست و در مباحث کمتر تکرار شده را بعنوان کلیدواژه‌کانونی انتخاب می کنیم.
ترفند 40- هنگامی که در آخر سوال ذکر می‌شود : عبارت است از ……. معمولاً به قسمت تعاریف در ابتدای مباحث مربوط می‌شود.
ترفند 41- کلمات قبل یا بعد از حرف‌اضافه‌ی باید یا نباید، معمولاً به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح هستند .
ترفند 42(مثبت و منفی)- به جملات منفی و مثبت دقت کنید. ممکن است سوال گزینه نادرست را از شما خواسته باشد.
ترفند 43(ترفند50درصد): نزدیک به 50% مواقع گزینه های همه موارد و هیچکدام و گزینه هایی که به دو گزینه قبل تر اشاره می کنند، صحیح هستند و در 50% مواقع این گزینه ها برای منحرف کردن ذهن شما آورده شده اند.
تبصره: به هیچ عنوان تست شانسی و حدثی نزنید و به تک تک کلمات دقت کنید، ممکن است یک واژه معنی و مفهوم جمله را عوض کند. این تکنیک فقط برای تمرکز شما روی گزینه ای که شانس بیشتری دارد موثر است.
تمرین: سوالات41و45 نظارت اردیبهشت97 را ملاحظه نمایید.
ترفند 44- استفاده از واژه معادل: برای پیدا کردن واژه کلیدی در داخل سوال، بعضاً نیاز نیست عین جمله‌ی موجود در صورت سوال و گزینه‌ها در کتاب کلیدواژه‌ و یا متن مبحث موجود باشد .
ترفند 45- برای پیدا کردن واژه کلیدی در داخل گزینه‌ها جملات کوتاه و تأکیدی (بعضاً دارای :باید ،نباید،به‌هیچ‌وجه ،تحت هیچ شرایطی،درهرصورت و …)راهنماهای بسیار مناسب‌تری برای یافتن واژه کلیدی می‌باشند در مقایسه با گزینه‌هایی که دارای متن‌های طولانی و بلند می‌باشند .
ترفند 46(جابجایی کلمات)- در پاره‌ای از موارد در عبارات و جملاتی که به‌عنوان کلیدواژه‌کانونی مطرح هستند، طراح سوال جای کلمات را جابجا می‌نماید بدون اینکه به معنی و مفهوم جمله خللی وارد شود .
مثال: در صورت سوال حداقل فاصله‌ی لوله گاز تا کلید و پریز برق خواسته‌شده و عین این عبارت در کتاب کلیدواژه‌ وجود ندارد درصورتی‌که عبارت حداقل فاصله‌ی کلید و پریز برق از لوله‌کشی گاز طبیعی موجود است
جابجا نمودن دو عبارت کلید و پریز برق و لوله‌کشی گاز به جهت اینکه عبارت کلیدواژه‌کانونی پیدا نشود
ترفند 47(دقت کن اما قانع باش)- یادتان باشد قرار نیست به 100درصد سوالات پاسخ دهید.

 

جهت مشاوره رایگان آزمون نظام مهندسی با شماره های زیر تماس بگیرید:

مولف و مدرس برق 09129341955 (تماس تلفنی یا تلگرام)

فرم درخواست مشاوره برق

مولف و مدرس معماری 09171847882 (فقط پیام تلگرام یا واتساپ)

منابع آزمون برق

منابع آزمون نظام مهندسی اعم از فیلم و کتاب و ...

منابع معماری

منابع آزمون نظام مهندسی اعم از فیلم و کتاب و ...

کارنامه قبولی

کارنامه های قبولی داوطلبان شرکت کنننده در آزمون

تجربیات شما

انتقادات، تقدیر و نظرات مشتریان قبلی

بسته رایگان

جهت درخواست مشاوره و دانلود بسته هدیه رایگان آزمون نظام مهندسی برق عدد 2 را به شماره 90006128 پیامک نمایید

جهت تهیه منابع و کتاب های مورد نیاز به فروشگاه سایت مراجعه نمایید و به صورت انلاین اقدام به سفارش نمایید.

از داخل فروشگاه از منو بالا به تفکیک رشته های مختلف می توانید دسته بندی منابع اعم از طراحی، نظارت و اجرا را ببینید

 

می توانید در واتساپ به شماره 09189102406 در ارتباط باشید.

 

جهت مشاوره با شماره های زیر در واتساپ یا تماس در ارتباط باشید:

رشته برق : 09129341955

رشته معماری : 09171847882

 

از این لینک استفاده نمایید

 
کارشناس رسمی دادگستری
مدیر ارشد آی نماد

ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی رسمی

ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی رسمی دیگر مانند گذشته به صورت سهمیه استانی نیست. با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار شرایط قبولی در آزمون کارشناس رسمی دادگستری و قوه قضاییه کمی متفاوت و پیچیده شده است.

ادامه مطلب »
اصول نظارت تاسیسات برقی
فیلم های نظام مهندسی برق
مدیر ارشد آی نماد

اصول نظارت نظام مهندسی برق

اصول نظارت نظام مهندسی برق

بعد از قبولی در آزمون نظام مهندسی برق هر ناظر تاسیسات برق باید با اصول نظارت برق و حقوق مهندسی و گزارش نویسی آشنایی داشته باشد.

ادامه مطلب »
شناخت زون حمام
فیلم های نظام مهندسی برق
مدیر ارشد آی نماد

شناخت زون حمام در آزمون نظام مهندسی برق

شناخت زون حمام در آزمون نظام مهندسی برق

شناخت زون حمام برای پاسخ به سوالات آزمون نظام مهندسی نظارت برق و همچنین طراحی برق لازم می باشد. همچنین مجریان و برقکاران برای تشخیص اینکه در کدام زون حمام کدام تجهیز را مجاز به نصب هستند یا اینکه کدام تجهیز ممنوع است را بدون تشخیص زون حمام امکان پذیر نخواهد بود.

ادامه مطلب »
فیلم عملکرد کلیدمینیاتوری و تاثیردما
فیلم های نظام مهندسی برق
مدیر ارشد آی نماد

فیلم عملکرد کلیدمینیاتوری و تاثیردما

فیلم عملکرد کلیدمینیاتوری و تاثیردما
فیلم آموزش تاثیر دما در عملکرد کلید مینیاتوری به تحلیل کامل منحنی اضافه بار یا منحنی تاخیر یا منحنی حرارتی کلید مینیاتوری mcb می پردازد.

ادامه مطلب »
کتاب وجزوات آمادگی نظام مهندسی برق
مدیر ارشد آی نماد

فیلم سطح عملکرد برقگیر حفاظتی

فیلم سطح عملکرد برقگیر حفاظتی

فیلم تراز عملکرد برقگیر حفاظتی که همچنین سطح عملکرد برقگیر حفاظتی نیز گفته می شود به طور کامل در این فیلم تدریس شده است.

ادامه مطلب »
فیلم فیوز بالادست کلید مینیاتوری
فیلم های نظام مهندسی برق
مدیر ارشد آی نماد

فیلم فیوز بالادست کلید مینیاتوری

فیلم فیوز بالادست کلید مینیاتوری
به دلیل تحمل کم کلیدهای مینیاتوری در اتصال کوتاه احتمالی در پایین دست آنها، لازم هست در بالادست کلیدمینیاتوری از فیوز یا کلیدخودکارمحدودکننده مناسب استفاده شود.

ادامه مطلب »

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo
پیمایش به بالا