3 دلیل برای شرکت در آزمون نظام مهندسی برق
آزمون نظام مهندسی برق تنها صلاحیت یا تخصص حرفه ای هست که با مدرک کارشناسی برق یا لیسانس قابل اخذ و درآمدزایی می باشد. در شرایط فعلی که اکثر رشته های دانشگاهی اشباع شده اند و مدرک مهندسی برق یا کارشناسی برق بازار کار خوبی ندارد، شرکت در آزمون نظام مهندسی برق و اخذ صلاحیت طراحی برق یا نظارت برق می تواند یک منبع درآمد عالی برای مهندسینی باشد که مدرک کارشناسی برق دارند.
فقط کافی است که سه سال از اخذ مدرک تحصیلی کارشناسی برق گذشته باشد تا بتوانید در آزمون نظام مهندسی برق صلاحیت طراحی یا نظارت شرکت نمایید. بعد از قبولی در آزمون نظام مهندسی برق پایه 3 نظام مهندسی خواهید گرفت. بعد از گرفتن پروانه اشتغال به کار پایه 3 بعد از 4 سال پروانه پایه 2 خواهید گرفت.
بعد از اینکه پروانه پایه 2 گرفتید بعد از 5 سال پایه 1 خواهید شد و بعد از اینکه پایه 1 شدید بعد از گذشت 6 سال پایه ارشد نظام مهندسی برق خواهید شد. هر چه قدر پایه شما بالاتر باشد متراژ بیشتری از پروژه و درآمد بیشتری خواهید داشت.
با قبولی آزمون نظام مهندسی برق سالیانه می توانید 8000 متر کار بگیرید که اگر هم کل ظرفیت پر نشود سالیانه با قبول نشدن عملا صدها میلیون تومان را از دست می دهید. می توانید جدول تعرفه مهندسی را از سایت نظام مهندسی استان خودتان ببینید. درآمد زایی از پروانه نظام مهندسی برق ابعاد دیگری نیز دارد که در ادامه خواهیم گفت.
تازه این شروع ماجراست، علاوه بر ارزش و اعتبار مهندسی که کسب می کنید می توانید از مزایای پروانه اشتغال به کار مهندسی برق یا همان حق امضا مهندسی نیز استفاده نمایید. از نظام مهندسی وام کم بهره بگیرید، از خدمات و تسهیلات و امکانات رفاهی که سازمان نظام مهندسی در اختیار شما قرار می دهد استفاده کنید، دفتر مهندسی طراحی تاسیس کنید و برای خود شغل دائم ایجاد کنید و دهها مزایا و مزیت دیگر …
یکی دیگر از تخصص هایی که می توان از پروانه نظام مهندسی برق بهره برد، تست و تحویل تاسیسات برقی می باشد. طبق صفحه 37 مبحث13 مقررات ملی ساختمان آزمون های اولیه و کنترل ساختمان اخیرا همه گیر و مورد توجه جدی قرار گرفته است. مهندسان می توانند با شرکت در دوره های تست و تحویل تاسیسات برقی به این مهارت دست پیدا کنند و یک کانال درآمدی مجزا و اضافه برای استفاده از مزیت پروانه اشتغال به کار مهندسی ایجاد نمایند.
تست ارت یا تست الکترود زمین نیز یکی دیگر از صلاحیت هایی می باشد که می توان از مزایا پروانه اشتغال به کار مهندسی از آن نام برد. اکثر استان های کشور از طریق سازمان نظام مهندسی صلاحیت تست الکترود زمین به اعضا خود با برگزاری دوره کوتاه مدت اعطا می نمایند و مالکین و سازنده ها را ملزم می کنند که برای تست ارت فقط از این مهندسان دارای صلاحیت مورد تایید خودشان بهره ببرند.
بعد از اینکه پایه 2 طراحی برق را گرفتید، می توانید در آزمون اجرا تاسیسات برق نیز شرکت نمایید و بعنوان مجری تاسیسات برقی برای اجرا تاسیسات برقی اقدام نمایید. نگران نباشید قرار نیست شما سیم چین دست بگیرید و برقکاری کنید، شما بعنوان مهندس مجری تاسیسات برق اکیپ تشکیل داده و از تخصص بقیه استفاده می کنید و هم برای بقیه درآمد ایجاد می کنید و هم خودتان کسب و کار خوبی خواهید داشت.
با مواردی که گفته شد فکر می کنید هنوز هم ارزش ندارد تا در آزمون نظام مهندسی برق شرکت کنیم؟
آیا تا به امروز فرصت را از دست ندادید و فکر نمی کنید باید یک همت جدی نیاز تا ما هم برای آینده حرفه ای خودمون قدمی برداریم؟
هنوز هم دیر نشده و فرصت جبران هست برای مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی برق کلیک کنید