کتاب کلیدواژه طلایی تاسیسات برقی نظارت و طراحی
کلیدواژه چیست؟
کلیدواژه روش ابداعی است که بدون مطالعه و خواندن مباحث بتوانید به سوالات تستی تئوری آزمون نظام مهندسی پاسخ بدهید.
آیا با این روش می توانم بدون مطالعه کتاب ها تمام سوالات را پاسخ بدهم؟
خیر، کلیدواژه صرفا جهت پاسخ به سوالات تئوری مباحث مقررات ملی ساختمان می باشد و برای مطالب مفهومی و پاسخ به تمام سوالات باید مبحث 13 و15 و را کامل و مفهومی
مطالعه نموده باشید.
در فیلم زیر به طور کامل معرفی، روش استفاده و حل سوالات آزمون نظام مهندسی برق طراحی و نظارت با روش کلیدواژه آموزش داده شده است:
آیا برای مسائل هم کلیدواژه کاربرد دارد؟
خیر، برای مسائل باید کتاب خلاصه روش های حل سریع مسائل را داشته باشید. یک درس نامه که فن حل مسئله و روش تستی پاسخ به مسائل را به شما آموزش بدهد
آیا می توانم صفحات نمونه از کتاب را ببینم؟
بله از لینک زیر دانلود نمایید
جهت تهیه کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد کلیک نمایید
کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد مطابق با منابع جدید و بروز می باشد؟
بله مطابق با آخرین آپدیت منابع و مباحث مقررات ملی ساختمان می باشد.
آیا بدون داشتن کتاب کلیدواژه هم می توان قبول شد؟
خیر، اکثر داوطلبان آزمون نظام مهندسی برق که قبول نمی شوند امتیاز45تا49 را کسب می کنند، این به این معنی است که 2یا3 سوال می توانست باعث تغییر سرنوشت و قبولی ایشان شود، در صورتی که همین اختلاف می توانست با استفاده از کلیدواژه تغییر کند. به طور خلاصه داشتن کلیدواژه به تنهایی خود شاید شرط قبولی نباشد، اما بدون آن نیز قبولی غیر ممکن است.
چه فرقی بین کلیدواژه شما با سایرکتاب ها می باشد؟
به چند دلیل شما گزینه دیگری جز کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد ندارید:
1- چون ابداع روش کلیدواژه برای اولین بار در سال 1391 توسط آی نماد و شخص مرتضی رضایی(مولف کتاب و مدیریت نشر آینماد) انجام شده است و در طول سال های متعدد ویرایش شده و ایرادات آن برطرف و به واژگان آن اضافه شده است و به نقاط ضعف و قوت این روش بیش از هر کس دیگری که از روش ما کپی و تقلید نموده آگاه هستیم.
2- دلیل مهم بعدی این هست که از نظر جامعیت و تعداد واژگان، کتاب کلیدواژه طلایی آی نماد پر آوازه ترین کتاب کلیدواژه حال حاضر کشور می باشد.
-3 همچنین دقت در استخراج واژگان و هوشمندی آن کاملا دلسوزانه رعایت شده است و هیچ هدف بیزینسی پشت آن نیست.
داستان پیدایش کلیدواژه
چالشی که سال ۱۳۸۹ وقتی قصد شرکت در آزمون را داشتم
لیبل زنی مباحث
نوشتن فهرست در یک برگه و همراه داشتن سر جلسه استخراج واژه ها به صورت موضوعی و عدم پوشش سوالات آزمون
ابداع روش کلیدواژه طلایی
درج شماره صفحه و سطر و بند در روش کلیدواژه طلایی
سردرگمی در شمارش سطرها و بندها در واژه های تکراری حسن کفایت شماره صفحه و دقت نظر در استخراج و افزایش واژه ها
چرا باید کتاب کلیدواژه را از شما تهیه کنم؟
چون با توضیحات داده شده، کامل ترین کلیدواژه کشور را به شما ارائه می نماییم و هم اکنون آی نماداین امکان ویژه را فراهم ساخته است تا هیچ واژگانی از قلم نیافتد و هیچ تست تئوری قابل حل با کلیدواژه را از دست ندهید.
از کجا بدانم که این روش جواب می دهد؟
هزاران داوطلب از سال 1391 تا امروز و حتی تمام مدرسینی که از این سال به بعد در آزمون قبول شدند با کمک این روش توانستند به موفقیت دست پیدا کنند والان به حرفه مدرسی مشغول شوند. برای مشاهده این افراد می توانید از لینک های زیر کارنامه های قبولی
بازخورد داوطلبان را ببینید:
کارنامه های قبولی
نظرات مخاطبان قبلی کتاب
نحوه تهیه کلیدواژه طلایی تاسیسات برقی نظارت و طراحی
شما می توانین از فروشگاه رسمی انتشارات آی نماد کلیدواژه طلایی تاسیسات برقی نظارت و طراحی را تهیه کنید. کلیک کنید.
این کتاب شامل آخرین ویرایش :
کلیدواژه راهنمای طرح و اجـرای تاسیسات برقی ساختمان هـا مـولـف الدیک موســـــــــان (راهنما مبحث ۱۳) – کلیدواژه نشریه ۱۱۰ جلد۱ – کلیدواژه نشریه ۱۱۰ جلد2 – کلیدواژه قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان – کلیدواژه مبحث 1- کلیدواژه مبحث ۲ – کلیدواژه مبحث ۳ – کلیدواژه مبحث ۱۲- کلیدواژه مبحث ۱۳ – کلیدواژه مبحث ۰۱۵ کلیدواژه مبحث ۱۹(ویرایش جدید) – کلیدواژه مبحث ۲۱ – کلیدواژه مبحث ۲۲ – کلیدواژه تصویب نامه هیئت وزیران – کلیدواژه نظام نامه اخلاق حرفه ای مهندسی
من از کتاب های سایر مولفین استفاده می کنم، آیا این کلیدواژه برای من کاربردی خواهد داشت؟
بله چون کتاب های مباحث یکسان است و برای پاسخ به این سوالات باید از روش کلیدواژه بهره ببرید برای کمک آموزشی ها هم روش کلید واژه جواب نمی دهد لذا پیشنهاد می شود این سانس و داشتن یک کلیدواژه خوب و قوی را از خود محروم نکنید به شما اطمینان می دهیم با مشاهده کیفیت کتاب بعد از آن سایر محصولات ما را نیز تهیه نمایید
آیا کتاب بجز کلیدواژه اضافات دیگری نیز دارد؟
بله کتاب همراه با هدیه رایگان شامل درختواره با نمودار درختی مبحث 13 مقررات ملی ساختمان و لیبل رنگی مباحث نیز می باشد
درختواره چیست؟
آزمون های نظام مهندسی به روش جزوه باز برگزار می گردد زیرا در این آزمون، به سبب حجم بالای محتوای مورد مطالعه، حفظ نمودن مباحث عملا امکان پذیر نیست. 1- نمودار درختی روشی تصویری برای تجزیه جملات و عبارت ها به اجزای کوچکتر می باشد. 2- نمودار درختی مبتنی بر اجزاء ساختاری کامل است که در آن سرفصل ها و زیرمجموعه های مهم بطور سلسله مراتبی در یک نمودار جمع بندی می شوند.
چرا نمودار درختی؟
ا حجم زیاد مطالب موجب تزلزل و عدم انسجام در ذهن ما می شود. به این ترتیب داوطلب به جای حفظ کردن مباحث، کافی است بداند کدام سرفصل و زیرمجموعه در کدام مبحث قرار دارد. بدین ترتیب می تواند پاسخ سوالات را در کسری از زمان نیابد.
چگونه نمودارها را به کتابم بچسبانم؟
هر مبحث به تعداد فصولی که دارد، دارای نمودار درختی است. برای مثال مبحث سوم دارای ۱۲ فصل و ۱۲ نمودار درختی است. بنابراین:
برای استفاده از درختواره، میبایست نمودار مربوط به هر فصل از این مبحث را از کتاب برش دهید و در مبحث مورد نظر بچسبانید (به سبب نیاز به چسبانیدن نمودارها در ابتدای هر فصل، مجموعه به صورت تک رو چاپ شده است). تصویر زیر نحوه چسباندن درختواره در ابتدای فصل یازدهم از مبحث سوم، نشان می دهد.
فصل اول کلید واژه شناسی و ترفندهای یافتن صحیح کلید واژه سوال روش های پیدا کردن کلیدواژه کانونی در سؤالات آزمون نظام مهندسی برق در مورد ساختار سوالات آزمون نظام مهندسی برق در کتاب راهنما تصویری مبحث13 کامل بحث کردیم، در اینجا به روشهای یافتن کلید واژه کانونی در ساختارهای مختلف سوالات آزمون می پردازیم.
در واقع اگر داوطلب بتواند به روش استفاده از کلیدواژه مسلط شود قطعا در آزمون هیچ مشکلی نخواهد داشت. از آنجا که تسلط به روش کلیدواژه مستلزم افزایش مهارت و سرعت داوطلب در پیدا کردن کلیدواژه کانونی سوال می باشد، در این فصل به بیان ترفندهای مختلف پیدا کردن کلید واژه کانونی سوال در قالب ۴۷۳ ترفند” می پردازیم. یادتان باشد یک سوال ممکن است چندین کلیدواژه داشته باشد، اما چیزی که ما نیاز داریم کلیدواژه کانونی است.
به شرح زیر می باشند :
ترفند ۰۱ کلیدواژه کانونی داخل خود سوال است و معمولا در ابتدای جمله قرار دارد. تبصره: سعی کنید کلیدواژه کانونی خاص پیدا کنید. به فرض مثال بعضی واژه ها خیلی در مباحث تکرار شده اند و به دفعات در لیست کتاب کلید واژه وجود دارند و وقت شما را تلف خواهند کرد. لذا سعی کنید دنبال کلیدواژه خاص تر باشید. نمونه: الکترود زمین، همبندی، سیستم، حفاظت در برابر تماس مستقیم یا غیر مستقیم، سیستم زمین، مقاومت در برابر آتش
نحوه کلی تشخیص کلید واژه کانونی اگر کلیدواژه کانونی را از صورت سوال حذف کنیم ساختار سوال به هم می خورد اما کلماتی که کلیدواژه کانونی نیستند را عموما می توان از صورت سوال حذف کرد.
ترفند 2 چند صفحه قبل، چند صفحه بعد) گاهی اوقات کلمه ای که به عنوان کلید واژه کانونی در صورت سوال انتخاب می کنیم ما را وارد بخش و فصل مربوطه می کند و لذا برای پیدا کردن جواب باید چند صفحه قبل و بعد آن عبارت را در نظر داشته باشیم.
ترفند ۱۴- نباید انتظار داشته باشیم دقیقا و عینا جمله ی موجود در صورت سوال در کلیدواژه ها هم موجود باشد. مثال: موجود در صورت سوال: سطح تخلیه حداقل برای هوای چاه آسانسور و موجود در کلیدواژه: سطح دریچه تخلیه هوا مثال ۲: موجود در صورت سوال: حداقل شدت روشنایی چاه آسانسور دسترسی آتش نشان و موجود در کلیدواژه: چاه آسانسور دسترسی آتش نشان
ترفند ۱۵- تله تستی طراح: گاهی اوقات از واژه معادل کلیدواژه کانونی به جای خودش استفاده می کنند. مترداف ها: شينه باس باسیار با کلید جریان تفاضلی کلید جریان باقی مانده کلیدRCD یا دتکتور آشکارساز یا زون منطقه ناحیه ترفند ۱۶- در سؤال های چهارگزینه ای کدام گزینه صحیح است یا نیست کلیدواژه کانونی ها از همدیگر دور نیستند و در صفحات نزدیک به هم قرار دارند. حروف اضافه در این گونه سؤالات را نباید نادیده گرفت . حروف اضافه: از، به، با، برای، تا, جز، در، مگر و کلمه هایی مانند الزامات، ملاحظات مهم
ترفند ۱۷ تله تستی طراح: ممکن است عبارتی در کتاب باشد اما طراح عين جمله کتاب را نمی آورد و مفهوم عبارت را به صورت غیرمستقیم می آورد. در این موارد باید از ترفند ۱۲(رسیدن از جزء به گل) با ترفند۱۱( رسیدن از کل به جزء استفاده نمایید)
مثال: کدام گزینه در مورد کابل کشی در دمای پایین صحیح است؟ (سوال ۲۹ نظارت اسفند۹۵)
این سوال از صفحه ۸۷ مبحث ۱۳ طرح شده است و جهت پاسخ به آن باید قبلا مبحث ۱۳ را مطالعه کرده باشید. هرچند با کلیدواژه کابل کشی به صفحه مورد نظر خواهید رسید.
ترفند ۲۵- سوال به صورت شکل طرح شده باشد. برای اینگونه سوالات ۲ راهکار وجود دارد:
یک: مبحث ۱۳و۱۵ و صفحات منتخب سایر مباحث را مطالعه کرده باشید و همچنین از کتاب خلاصه نکات نظارتی در آزمون نظام مهندسی برق، که به صورت تصویری مبحث ۱۳ را تحلیل کرده، مفاهیم آیین نامه ها را درک کرده باشید. دو: باید با توجه به توضیحات روی شکل، دنبال کلیدواژه کانونی باشید و تشخیص بدهید که هدف طراح از ترسیم شکل چه
بوده است و سوال به چه موضوعی اشاره دارد.
نکته: در آزمون های اخیر معمولا از آیین نامه ها به صورت شکل سوال طرح می شود.
توجه : حتما موارد اصلاحی پیوست انتهای کتاب را در کتاب قانون اعمال و اصلاح نمایید. ه: در کتاب حل طلایی و در آزمون های اخیر، زیر کلیدواژه ها خط کشیده ایم تا به مرور مهارت شما در یافتن کلیدواژه
آماده کنید.
ویرایش1401 مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان
تفاوت کلیدهای RCCB و RCD و نحوه تشخیص در آزمون نظام مهندسی برق
روش مطالعه آزمون طراحی نظام مهندسی برق
روش مطالعه آزمون نظام مهندسی برق نظارت و اجرا